مشاوره عروسی
تالار ارغوان طلایی که در محدوده شهرک غرب قرار دارد با سال ها تجربه در برگزاری مراسم های مختلف، از جمله عروسی، عقد، تولد و همچنین اجرای مراسم ترحیم، به عنوان یکی از گزینه های محبوب شناخته می شود.
یکی از ویژگی های قابل توجه تالار پذیرایی، سابقه درخشان آن در زمینه مدیریت و خدمات رسانی است. این مجموعه در سال ۱۳۸۹ به عنوان یکی از کارآفرینان برتر کشور شناخته شد و در سال ۱۳۹۰ نیز در جمع برترین های محصولات غذایی و خدمات رستوران ها قرار گرفت.
همچنین تالار ارغوان طلایی موفق به دریافت گواهینامه های بین المللی ISO 9001-2000 وHACCP شده است که نشان دهنده رعایت استانداردهای جهانی هستند.
مجموعه تالار ارغوان طلایی دارای دو سالن مجزا است که هر کدام ظرفیت ۱۸۰ نفر را دارند. در مجموع، این تالار می تواند تا ۳۶۰ مهمان را به راحتی پذیرش کند تا برای برگزاری مراسم های مختلف مناسب باشد.
وجود پارکینگ مسقف با ظرفیت 50 خودرو بهمراه سیستم امنیتی مجهز و حضور پارک بان یکی از مزیت های مهم این مجموعه است، به ویژه برای مراسم هایی که در فصول سرد یا بارانی برگزار می شوند. علاوه بر این، طراحی مسیر به گونه ای انجام شده که ورودی از طریق لابی هم امکان پذیر باشد. ضمنا دو لاین آسانسور با ظرفیت ۴ و ۸ نفر برای جابجایی هر چه راحت تر مهمانان بین طبقات در نظر گرفته شده است.
سبک طراحی تالار به شکل کلاسیک انجام شده است. میزها به صورت گرد به صورت ۶ و ۸ نفره چیدمان شده اند. گل آرایی و شمع آرایی حرفه ای بخش مهمی از طراحی تالار است همچنین جایگاه عروس و داماد با گل آرایی ویژه تزئین می شود. همچنین امکان برگزاری مراسم عقد در سالن مجموعه با دیزاین خاص و گل آرایی و شمع آرایی ویژه فراهم است.
تالار تشریفاتی ارغوان طلایی با استفاده از امکانات دیجیتال مدرن مانند دی جی حرفه ای، گروه موسیقی زنده و سیستم نورپردازی و همچنین آتش بازی و مه سرد تلاش می کند تا مراسم با شکوه و جذابیت بالا برگزار شود. پروجکشن و سیستم پخش تصویر برای نمایش ویدیو، عکس یا کلیپ های مخصوص مراسم نیز در مجموعه وجود دارد.
از دیگر امکانات تالار عروسی ارغوان طلایی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
هرچند تمرکز تالار ارغوان طلایی بر اجرای مراسم عروسی است، اما تجربه زیاد در برگزاری مراسم یادبود و ترحیم نیز باعص شده تا کیفیت خدمات پذیرایی در سطح بالایی قرار داشته باشد. غذاها توسط تیم آشپزی مجرب تهیه می شوند و از مواد اولیه تازه استفاده می گردد. رعایت اصول بهداشتی طبق استاندارد HACCP باعث می شود مهمانان با خیال راحت از پذیرایی لذت ببرند. تنوع منوی غذایی، به گونه ای است که دارای 9 منوی دیس پرسی و 2 منوی سلف سرویس است که بسته به سلیقه و درخواست میزبان قابل تغییر می باشد.
تالار ارغوان طلایی با ترکیب تجربه، امکانات مناسب و استانداردهای حرفه ای، یکی از بهترین تالارهای غرب تهران است که برای برگزاری انواع مراسم عروسی تولد ولیمه و ترحیم و یادبود قابل اعتماد است.
تالار ارغوان طلایی برگزار کننده مراسم عقد، عروسی، تولد، ولیمه، بزرگداشت و ختم می باشد.
خدمات ویژه تالار ارغوان طلائی
سلف سرویس باقالی پلو با گوشت بره، چلو زعفرانی، جوجه کباب، کباب لقمه، خورش فسنجان، ته چین مرغ،
سالاد اندونزی، فصل، الویه، دسر،
میوه ممتاز، شیرینی، چای و شیر نسکافه،
خواننده یا دی جی، نورپردازی، گل آرایی جایگاه، اتاق عقد، مه سرد، آتش بازی، پارکینگ اختصاصی
و حتی با هزینه عاقد و دفترخانه در صورت عدم نیازتان به عاقد، یک آیتم ویژه دیگر تقدیم مینماییم.
کلیه خدمات با تخفیف ویژه ارائه می گردد.
لطفا جهت مشاهده و دریافت معرفی نامه تخفیف، اطلاعات زیر را تکمیل نمایید.

نهایت تشکر از مدیریت آقای خاکباز و کیفیت پذیرایی و غذای خوشمزه ای که طعمش فراموش نخواهد شد..برای داشتن وجدان و شرف و کسب صادقانه تان مشعوف باشید.سپاس بر شما
خداروشکر که خدمتگزار خوبی بودیم و رضایت شما دوست عژیز رو فراهم کردیم
نهایت تشکر از مدیریت آقای خاکباز و کیفیت پذیرایی و غذای خوشمزه ای که طعمش فراموش نخواهد شد..برای داشتن وجدان و شرف و کسب صادقانه تان مشعوف باشید.سپاس بر شما
خداروشکر که خدمتگزار خوبی بودیم و رضایت شما دوست عژیز رو فراهم کردیم
نهایت تشکر از مدیریت آقای خاکباز و کیفیت پذیرایی و غذای خوشمزه ای که طعمش فراموش نخواهد شد..برای داشتن وجدان و شرف و کسب صادقانه تان مشعوف باشید.سپاس بر شما
خداروشکر که خدمتگزار خوبی بودیم و رضایت شما دوست عژیز رو فراهم کردیم
نهایت تشکر از مدیریت آقای خاکباز و کیفیت پذیرایی و غذای خوشمزه ای که طعمش فراموش نخواهد شد..برای داشتن وجدان و شرف و کسب صادقانه تان مشعوف باشید.سپاس بر شما
سپاس از مدیریت محترم تالار ارغوان طلایی جناب آقای خاکباز بزرگوار، پذیرایی بسیار عالی بود، پرسنل بسیار محترم بودند. از کلیه ی خدماتشون راضی بودیم.
ضمن تشکر ویژه از آقا و خانم خاکباز، ما برای بار چندم مراسم مان را در این تالار برگزار کردیم. همه چیز بخصوص عذا عالی بود. همه چیز طبق برنامه با انضباط و برنامه ریزی بسیار خوب انجام میگیرد. وقتی برنامه را به دست مدیریت تالار میسپارید دیگر باید خیالتان راحت باشد. موفق باشید.
پذیرای و کیفیت غذا بسیار عالی ممنون از زحمات شما
ممنون از پذیرایی مدیریت آقای خاکباز بابت سرو غذای عالی باکیفیت و پرسنل بی نظیرشون
با سلام خدمت جناب خاکباز دوست بزرگ و گرامی برای چندمین بار ک بهشون مراجعه کردیم جدا از انجام مو به موی خواسته ما در طول مراسم برخورد خودشون و پرسنل بسیار شایسته و زیبا بود و کیفیت غذا و گروه موسیقی فوقالعاده بود قطعا دوباره مراجعه خواهیم کرد انشالله ک شادی باشه.
با سپاس از جناب خاکباز ک مراسم مارو به بهترین نحو برگزار کردن . این اولین باری بود ک به ارغوان طلایی مراجعه کردیم و هیچ جای پشیمانی نزاشتن مجدد متشکرم
با سلام و تشکر ویژه از خانم و آقای خاکباز مدیریت محترم تالار..به جرات می توان گفت ارغوان طلایی یکی از بهترین ها در منطقه سعادت آباد و کل تهرانه..ما امروز برای چهارمین بار مراسم ۶۰ نفره شرکتمون رو این۰ا برگزار کردیم..کیفیت غذا عالیییی..رفتار پرسنل عالییییی...مدیریت عالییییی..اخلاق عالییییییی
واقعا همه چی عالی بود مراسم چهلم در سالن ارغوان داشتیم خیلی عالی بود کیفیت کیفیت غذا کیفیت همه چی عالی بود هزینه ها به نسبت کیفیت غذایی و سالن خیلی معقول بود واقعا عالی بود امیدوارم بتونیم مراسم شادی ها انجا بگیرم مدیریت هم خیلی خوش برخورد بودند
سلام وقتتون بخیر مامراسم چهلم رادراین سالن گرفتیم واقعا همه چی عالی بود کیفیت غذا برخورد مدیریت و پرسنل عالی بود
سلام و عرض ادب واقعا از مدیریت و پرسنل عالی سالن ممنونم واقعا همه چی عالی بود دقیقا تمام تعهداتشون را انجام دادند
سلام ، ما مراسم سوم و چهلم در این تالار داشتیم ، که بسیار بسیار راضی بودیم ، کیفیت غذا عالی بود ، رفتار مدیریت و کارکنان خیلی محترمانه و رسیدگی و توجه به مهمانها فوق العاده بود ، واقعا همه جوره راضی بودیم . با تشکر ویژه از مدیریت محترم تالار بخاطر صداقت و همکاری خوبشون
مراسم ترحیم داشتیم که در تالار ارغوان طلایی برگزار کردیم پذیرایی و کیفیت غذا عالی بود ، مدیریت قوی و رفتار پرسنل و کارکنان خیلی محترمانه بود .
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز. ما برای دومین بار بود که این تالار رو رزرو کردیم. این تالار پکیجی هست از احترام، انضباط، انصاف، کیفیت و مدیریت. مرام نامه این تالار که در طبقات بالا نصب شده واقعا تحسین برانگیزه. مدیریت تالار آقای خاکباز یک فرد فهمیده، امین، دست پاک و فوق العاده خوش اخلاقه. اگر میخواین ترکیبی از مواردی که عرض کردم رو در کنار خیال راحت داشته باشید حتما ازین تالار استفاده کنید. بهترن کیفیت غذا و سرویس رو بهتون میدن و بیشتر از خودتون به فکر جیبتون هستن که بریز و بپاش و اسراف نکنید (بر خلاف خیلیهای دیگه که فقط به فکره خرج تراشیدنن). به مدیریت تالار اعتماد کنید، مطمئن باشید کار رو کاملا آبرمندانه براتون درمیارن. انشاالله مراسم های شادی در پیش داشته باشید.
همه چیز خیلی عالی بود پذیرایی مرتب و عالی غذای با کیفیت کارکنان خوش اخلاق و مودب
با سلام ، مراسم ما در 22 فروردین ماه در تالار ارغوان طلایی با مدیریت آقای خاکباز برگزار شد، فضای پارکینگ مناسب ، کیفیت غذاها عالی ، تالار بسیار تمیز و پرسنل بسیار مودب و خوش برخورد بودند ، لازم به ذکر است که بنده به همراه خانواده قبلا (3 مرتبه ) به عنوان مهمان در این تالار حضور داشتیم و کیفیت پذیرایی و مدیریت خوب ، باعث انتخاب این تالار برای مراسم خودمون شد.
درتاریخ ششم اردیبهشت چهلم همسرم بود مراسم را خیلی بخوبی برگزار کردند همه چیز عالی بود یکدنیا از آقا و خانم خاکباز تشکر میکنم