مشاوره عروسی
رسپینا پالاس تالاری معتبر و مدرن برای برگزاری مراسم های عروسی و تشریفاتی در تهران و پردیس است. این مجموعه با موقعیت مکانی مناسب، تنها ۱۰ دقیقه فاصله تا تهران و پردیس دارد و دسترسی راحتی برای مهمانان فراهم می کند. این مجموعه دارای دو سالن مجزا است که هر کدام با طراحی متفاوت و ظرفیت مشخص، شرایط برگزاری مراسم ها را به بهترین شکل فراهم می کنند. همچنین منوی عصرانه و امکان رزرو ساعتی برای مراسم عقد با حضور عاقد محضری، از امکانات ویژه این تالار به شمار می رود.
مجموعه شامل دو سالن ۳۰۰ نفره است که مجموع ظرفیت آن ۶۰۰ نفر می باشد. برای رفاه مهمانان، این مجموعه دارای پارکینگ اختصاصی با ظرفیت نامحدود، سیستم دوربین مداربسته و پارکبان است تا مهمانان بدون دغدغه از مراسم لذت ببرند.
دیزاین تالار تلفیقی از سبک مدرن و کلاسیک است. سقف سالنها ۴ متر ارتفاع دارد که مناسب استفاده از کرین فیلمبرداری است و با لوسترهای زیبا تزیین شده است. میزها به صورت ۶ تا 8 نفره چیدمان شده است. گل آرایی و شمع آرایی ویژه جایگاه عروس و داماد و میز مهمانان و همچنین لابی مجموعه از دیگر ویژگی های این مجموعه است.
تالار رسپینا پالاس برای اجرای مراسم ها امکانات دیجیتال پیشرفته ای فراهم کرده است. دیجی های خانم و آقا با تجربه، استیج رقص مجهز به بک LED، دستگاه مه سرد، آتش بازی، یخ خشک و سیستم صوت و نورپردازی حرفه ای تا مراسم با کیفیت بالایی برگزار شود.
مجموعه تالار رسپینا پالاس دارای سفره خانه سنتی است. همچنین مجهز به ژنراتور برق اضطراری تا در صورت قطع برق، مراسم بدون وقفه ادامه یابد.
سیستم سرمایش از طریق کولر و گرمایش با پکیج مرکزی انجام می شود تا مهمانان در تمام فصول سال، شرایط مطلوبی داشته باشند. همچنین به دلیل وجود آسانسور، استفاده از ویلچر و دسترسی به طبقات مختلف برای همه مهمانان راحت است.
تالار عروسی رسپینا پالاس با موقعیت مناسب در جاجرود، با پرسنل حرفه ای و مدیریت دلسوز با امکانات کامل و رزرو تایم های مختلف جهت برگزاری عقد شرایطی فراهم می کند تا مراسم شما به صورت منظم و بدون نگرانی برگزار شود.
مجموعه با رعایت تمام جزئیات، محیطی امن و باکیفیت ایجاد کرده تا فضایی مناسب برای برگزاری مراسم های کوچک و بزرگ فراهم شود.
افتتاح تالار و سالن عقد با ظرفیت ۵۰۰ نفر با ۲ سالن مجزا
بهترین لوکیشن به تهران و پردیس با فاصله زمانی ۱۰ دقیقه
باسلام خدمت جناب حمزه واقای میلاد ممنون از قوت قلبی که به ما دادید همه چیز به نحو احسا بود موزیک پرسنل وپزیرایی اصلأ فکر نمیکردم به این صورت باشه و تشکر ویژه از آشپز مجموعه شما با اون کبابهای بسیار خوشمزه همه مهمانها راضی بودند ودمتو ن گرم آبروی منو حفظ کردید دوباره تشکر
ممنون از پذیرایتون همه چی عالی بود ما واقعا راضی بودیم هم غذا هم موزیم درجه یکتون و از مدیریت مجموعه جناب اقای حمزه تشکر میکنم و این تالارو به همه پیشنهاد میدم