آشنایی با انواع سبک های دکوراسیون داخلی
در قسمت های قبلی آیا شما عروس هستید و هنوز خرید جهیزیه خود را شروع نکرده اید؟ و نکات مهم در خصوص دکوراسیون و چیدمان منزل نوعروس درباره خرید چیدمان و بودجه بندی صحبت کردیم. در این مطلب درباره آشنایی با سبک های دکوراسیون سالن پذیرایی میپردازیم:
۱- سبک دکوراسیون کلاسیک (سنتی)
سبک طراحی دکوراسیون داخلی کلاسیک از سبک های اروپای قدیم است که هم اکنون به عنوان کلاسیک شناخته می شود. عناصر یا المان های خاصی در هر سبک وجود دارد که در سبک کلاسیک شامل موارد زیر می شود:
* استفاده از پنل های چوبی و قالب های پرتراش و کمی شلوغ
* درب های کابینت های چوبی با تاج، سر ستون، جزییات ریز روی درب های کابینت
* مبلمان مجلل با تزیینات عتیقه و پرزرق و برق
* جفت و قرینه بودن مبلمان و اکسسوری ها
* استفاده از رنگ های پررنگ با تم رنگی مشابه در کل مبلمان و اکسسوری ها
* استفاده از پارچه های گرانبها مانند ابریشم، مخمل، کشمیر،پارچه های گلدوزی شده
به طور خلاصه می توان گفت سبک کلاسیک یعنی:
مبلمان های استیل و مجلل چوبی ، فرش های دستباف و ماشینی با طرح های کلاسیک و نقشه دار، اکسسوری های مجلل به رنگ طلایی، برنز و گاهی سیلور، دیوارهای قاب بندی شده و داخل آن ها کاغذ دیواری هایی با طرح های داماسک، لوسترهای بزرگ و مجلل، کریستال های دست ساز پر تراش.
بسیاری از عروس خانم ها چون به دنبال بهترین ها و مجلل ترین ها در خرید لوازم منزل شان می باشند از سبک کلاسیک استقبال میکنند. اما در این سبک باید بسیار محتاط بود زیرا قرار گیری همه لوازم مجلل و پرزرق و برق و اکثرا شلوغ در آپارتمان ها در کنار هم باعث حس خوشایندی نخواهد شد. ابتدا مبلمان خود را تهیه کنید که اگر از علاقه مندان این سبک هستید بهتر است با توجه به متراژ منزلتان، سایز مبلمانتان را انتخاب کنید. استفاده از مبلمان های با منبت های بسیار زیاد و پارچه های شلوغ و پررنگ برای فضاهای بسیار بزرگ و برای سنین بالاتر پیشنهاد می شود. بهتر است مبلمان کلاسیکی را انتخاب کنید که طراحی چوب آن بسیار ظریف و زیبا باشد و از پارچه های با طرح های ساده تر و رنگ های روشن تهیه شده باشد. این مبلمان کلاسیک مناسب خانه های کوچک می باشد.اگر مبلمان منزلتان را ساده و ظریف انتخاب نمایید، انتخاب شما برای اکسسوری ها راحت تر می باشد و می توانید اکسسوری های پررنگ تر، مجلل تری را انتخاب نمایید. همیشه برای انتخاب مبلمان چون هزینه زیادی بابت آن می پردازید به این نکته توجه کنید که قرار است این مبل حداقل ۴ یا ۵ سال شاید هم بیشتر در منزل شما باشد پس هر چه رنگ روشن تر و خنثی تری را انتخاب کنید راحت تر می توانید از دکور منزلتان به مدت طولانی استفاده کنید. ولی اکسسوری ها را راحتتر میتوان تعویض و تغییر داد.
بهتر است به جای خرید ویترین یا بوفه که می بایست کلی برای خرید کریستال و تزیینات داخل آن بودجه صرف کنید که معمولا هم لوازم داخل آن کارایی ندارد، کنسول ست مبلمانتان را تهیه کنید که خیلی از عروس خانم ها به جای آینه و شمعدان عروسی شان کنسول و آینه را می خرند.
رنگ های مورد استفاده در مبلمان کلاسیک :
سفید – طلایی، آبی فیروزه ای روشن با چوب عاجی-طلایی، بنفش تیره، زرشکی تیره با طلایی، سبز مغز پسته ای با طلایی، مشکی- نقره ای، مشکی – طلایی، کرم- قهوه ای و ...
جهت آشنایی بیشتر مدل های سبک کلاسیک ، لطفا وارد لینک زیر شوید:
دکوراسیون کلاسیک پذیرایی
۲- سبک دکوراسیون مدرن
سبک مدرن که بیشتر در عکس ها و فیلم ها در بین افراد محبوب می باشد ولی من فکر میکنم مردم از دور این سبک را دوست دارند ولی در محیط زندگی واقعیشان گرمای بیشتری را در محیط زندگی شان می خواهند مانند سبک روستیک، کلاسیک و...
با این وجود، طراحان، سازندگان و معماران عناصر مدرن را برای بسیاری از خانه ها در نظر می گیرند که نوعی سرد است. اما آن را با مواد، زاویه ها و خطوط که گرما را اضافه می کنند، تعدیل می کند.
ویژگی های کلیدی در سبک مدرن عبارتند از:
* عدم وجود اکسسوری های پرزرق و برق و مجلل
* عدم تقارن عمدی بین لوازم منزل
* بدون شلوغی و درهم ریختگی همه چیز کاملا صاف و ساده و خلوت می باشد.
* استفاده از رنگ های اصلی و خنثی و رنگ های متضاد با رنگ اصلی
* فرش ها با نقش های هندسی یا کاملا ساده
* مبلمان دارای خط های صاف و اشکال ساده ای هستند که معمولا از فلز، کروم یا شیشه ساخته شده اند و دارای سطوح صاف و براق می باشد.
* هنر، به جای اکسسوری های زیاد و پرزرق و برق
سبک مدرن که ویژگی اصلی آن سادگی ولی جذابیت در طراحی های خاص آن می باشد برای افرادی مناسب است که از محیط های شلوغ و پرزرق و برق و بسیار مجلل به مدت طولانی لذت نمی برند و حس آرامش به آن ها القا نمی کند. این افراد در عین سادگی به دنبال خاص بودن محیط زندگیشان نیز می باشند. در این سبک معمولا از رنگ سفید با متضاد های آن بسیار مورد استفاده قرار میگیرد. مثلا پرده های کاملا ساده حریر روشن با رویه های مخمل ساده ، مبلمانی که صرفا نیازی نیست راحتی باشد می تواند مدل مبلمان چستر نیز باشد، ولی طراحی مبلمان های این سبک بدون هیچ گونه خمیدگی می باشد یعنی مبلمان کاملا دارای دسته های صاف ، پایه های صاف بدون انحنا می باشد که معمولا از رنگ های خنثی مانند سفید، طوسی روشن یا تیره ، کرم روشن مورد استفاده قرار می گیرد. برای گرم کردن محیط معمولا از کوسن های به رنگ متضاد با پارچه مبل مانند مشکی، سفید، صورتی ، نقره ای استفاده می شود.
بهتر است اکسسوری هایی که تهیه میکنید همه یک دست سفید یا یک دست نقره ای نباشند، بهتر است از اکسسوری های سیلور در کنار مثلا گلدان های سفید با گل های صورتی، زرد یا نارنجی , مشکی یا چوب بسیار روشن در لوازم استفاده کنید.
دیوارها در این سبک معمولا با استفاده از رنگ های مات که ساده هستند پوشانده می شوند یا از کاغذ دیواری های راه راه مثلا طوسی – سفید ، پوسترهای خاص با رنگ های متضاد در یک دیوار از منزل می توان استفاده نمود.
در این سبک نیازی نیست حتما همه مبلمان یک مدل و یک رنگ باشند. مثلا می توان دو تا مبل سه نفره با یک طراحی و رنگ سفارش داد و دو عدد مبل تک نفره با رنگ و مدل متفاوت.
معمولا از کنسول های خاص با آینه های زیبا که متفاوت از طرح چوب مبلمان هست استفاده می کنند.
بهتر است به جای ویترین از شلف یا قفسه های بدون در و شیشه استفاده کنید که هم نوع زمینی هم نوع دیواری آن بسته به فضای شما می تواند بسیار زیبا باشد.
قرار دادن اکسسوری با طرح های خاص و معمولا گران یکی از زیبایی های این سبک از دکوراسیون می باشد. که خانه شما را بسیار خاص و متفاوت می سازد.
لطفا با دیدن چند عکس ژورنالی بسیار خاص فکر نکنید که سبک مورد علاقه شما همین است و همه لوازمتان را این سبکی تهیه کنید. بهتر است ابتدا مبلمان های موجود در ایران، طراحی منزل های ایرانی، رنگ های خنثی را دوست دارید یا رنگ های پررنگ و جیغ، خرید اکسسوری های خاص بسیار ساده ولی معمولا قیمت بالا را برای انتخاب این سبک در نظر بگیرید.
اگر عروس هستید بهتر است به این نکته نیز توجه کنید که این سبک در ایران هنوز به خوبی جا نیفتاده است و معمولا افراد زیادی هستند که سبک کلاسیک و پرزرق و برق را به سبک مدرن ترجیح میدهند و این را در نظر بگیرید که اگر آدمی هستید که حرف و نظر دیگران یا به قول معروف به چشم اومدن جهیزیه تون برای شما اهمیت زیادی دارد بهتر است این سبک را انتخاب نکنید. هر چند این خود شما هستید که قرار است در منزل تان با این لوازم زندگی کنید و از تک تک شان لذت ببرید و خانه عشق تان را طوری طراحی کنید که باعث آرامش بیشتر شما و همسرتان شود چون نمیتوان همیشه سلیقه همه را در نظر گرفت.
جهت آشنایی بیشتر مدل های سبک کلاسیک ، لطفا وارد لینک زیر شوید:
دکوراسیون مدرن پذیرایی
در مطلب بعدی ادامه سبک های دکوراسیون داخلی منزل را شرح میدهیم.
امیدوارم از مطالعه این مقاله لذت برده باشید و توانسته باشیم شما را در این راه سخت کمکی هر چند ناچیز کرده باشیم.
امیدواریم از مشاهده این مطلب لذت برده باشید.
لطفا ما را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید:
بانک تالار اطلاعات تالارهای پذیرایی |
بانک عروسی اطلاعات آتلیه،مزون،آرایشگاه |